Γιατί να παίξεις στοίχημα στο Internet σε νόμιμες στοιχηματικές

Tο διαδικτυακό στοίχημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο στοιχηματισμού στα πρακτορεία. Όσο πολύπλοκο και αν φαντάζει για πολλούς, το να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ είναι πολύ εύκολο και ασφαλές.

Το online στοίχημα στην Ελλάδα

Πριν ξεκινήσουμε, ας κάνουμε μία μίνι αναδρομή στο διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα. Η εμφάνιση του στη βάση των παικτών έγινε λίγο πριν το 2000 με “πρωταγωνιστή” στην αγορά κυρίως τη Eurobet. Στη συνέχεια είχαμε την κυριαρχία της Bwin ενώ το 2005-2006, όταν η Bet365 άρχισε να μπαίνει δυναμικά στην ελληνική αγορά, όπου κρατάει τα πρωτεία μέχρι σήμερα. Σημαντικές θέσεις είχαν ανέκαθεν οι Betfair και William Hill. Πλέον, μετά τη νομοθεσία περί τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο που τέθηκε σε εφαρμογή το Δεκέμβρη του 2012, 24 στοιχηματικές εταιρίες και ο ΟΠΑΠ έχουν δικαίωμα να λειτουργούν νόμιμα στην ελληνική αγορά με μεταβατική άδεια.

Είναι ασφαλές το στοίχημα στο ίντερνετ;

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που απέτρεπαν παλαιότερα τους χρήστες απ΄το να παίξουν στο διαδίκτυο, ήταν η αμφιβολία για την ασφάλεια των συναλλαγών τους. Με την εξέλιξη ωστόσο της τεχνολογίας τα όποια εμπόδια έχουν ξεπεραστεί και πλέον οι συναλλαγές μέσω ίντερνετ είναι πολλές φορές πιο ασφαλείς από τις επίγειες. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών είναι απόρρητα και διατηρούνται με ασφάλεια, ενώ οι εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα έχουν άδεια και λειτουργούν νόμιμα σύμφωνα με το Ν.4002/2011, αρ. 50, παρ. 12.

Από’κει και πέρα, κάθε χρήστης του ίντερνετ οφείλει να τηρεί και τις βασικές αρχές αυτοπροστασίας, αλλάζοντας τον κωδικό του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να μην μπαίνει από κοινόχρηστους υπολογιστές σε σελίδες με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ενώ καλό θα είναι να έχει ξεχωριστό μέσο πληρωμής για τις συναλλαγές στο ίντερνετ και να διατηρεί σε αυτό όσα χρήματα χρειάζεται για να παίξει.

Για ποιο λόγο να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ;

Είτε παίζετε στοίχημα στον ελεύθερο χρόνο του είτε πιο συστηματικά, οι στοιχηματικές προσφέρουν μία πληθώρα υπηρεσίων και ανέσεων τις οποίες δεν προσφέρει ο στοιχηματισμός στα πρακτορεία. Ο πρώτος λόγος είναι ότι μπορείτε να παίξει οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου, όσο θέλει, από τον υπολογιστή του έχοντας την άνεση του σπιτιού του. Ακόμα και από κινητό ή τάμπλετ πλέον όπου και αν βρίσκεται!

Live στοίχημα

Το στοίχημα αγώνων σε εξέλιξη είναι από μόνος του ένας σημαντικός λόγος να παίξετε στο ίντερνετ. Tο live betting, εκτός απ’το ότι είναι συναρπαστικό να ποντάρετε όταν βλέπετε κάποιο παιχνίδι σε ζωντανή μετάδοση, παρουσιάζει επίσης και πάρα πολλές ευκαιρίες. Συχνά βλέπετε το γήπεδο να “κατηφορίζει” σε ένα παιχνίδι ή θέλετε να καλύψετε ένα στοίχημα που παίξατε πριν την έναρξη. Μπορείτε να ποντάρετε από 1Χ2, μέχρι επόμενο γκολ, κόρνερ, τι θα σύμβει στο επόμενο λεπτό και σε δεκάδες ακόμα αγορές. Αν το διαχειριστείτε σωστά, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τα κέρδη σας.

Live streaming

Αρκετές στοιχηματικές πλατφόρμες σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα από τον υπολογιστή σας ΔΩΡΕΑΝ. Μπορείτε να δείτε παιχνίδια από κορυφαία πρωταθλήματα όπως Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Καμπιονάτο ή Ευρωλίγκα και το μόνο που απαιτείται είναι να διατηρείτε ένα μικρό ποσό στο λογαριασμό σας, δε χρεάζεται καν να στοιχηματίσετε!

Βonus και προσφορές

Oι στοιχηματικές πλατφόρμες στο διαδίκτυο δεν έχουν τα πάγια έξοδα, γι αυτό και σε πολλούς bookmakers καταθέτοντας ένα πόσο, πχ 100 ευρώ, μπορείτε να διπλασιάσετε την αρχική σας κατάθεση και να ξεκινήσετε με 200. Θα πρέπει βέβαια πάντα να ελέγχετε τους όρους και προϋποθέσεις πριν αποδεχτείτε κάποιο μπόνους, όπως σε όλες τις συμφωνίες/προσφορές που παίρνετε μέρος. Επίσης πολλές φορές οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν στους παίκτες δωρεάν στοιχήματα, ακόμα και πραγματικά χρήματα.

Πρόσβαση σε πληροφορίες

Όταν παίζετε στο ίντερνετ έχετε τη δυνατότητα να μελετήσετε καλύτερα το παιχνίδι πριν αποφασίσετε να ποντάρετε. Μπορείτε να ανοίξετε όσες σελίδες θέλετε, να διαβάσετε στατιστικά και να τοποθετήσετε το στοίχημα σας γνωρίζοντας όλα τα τελευταία νέα του αγώνα ακόμα και λίγα δευτερόλεπτα πριν την έναρξη του. Και αν δεν προλάβετε…υπάρχει πάντα και το Live στοίχημα!

Συνοψίζοντας, ανεξάρτητα από το πώς προσεγγίζετε το στοίχημα, παίζοντας στο ίντερνετ ευχαριστιέστε το παιχνίδι, έχετε περισσότερες επιλογές, καλύτερο προϊόν και σίγουρα αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να κερδίσετε.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03