Να πάρουμε ταμείο αλλά σεβασμός στο κέρδος!

Η βασικότερη προϋπόθεση στις οικονομικές δραστηριότητες είναι η εξασφάλιση της αμοιβής. Χωρίς αμοιβή δεν κινείται κανένα οικονομικό σύστημα. Ο παίκτης που συμμετέχει σε ένα τυχερό παιχνίδι ασκεί μια οικονομική δραστηριότητα με υψηλό ρίσκο.

Αυτός που θα ασχοληθεί και θα παίξει στοίχημα πρέπει να ξέρει ότι προϋποθέτει κόπο, υπομονή, επιμονή και πολλά άλλα στοιχεία τα οποία βρίσκουμε και σε άλλες δραστηριότητες της ζωής μας.

Ο εργαζόμενος παίρνει την αμοιβή του και την κατανέμει ανάλογα με τις υποχρεώσεις του. Προγραμματίζει τα έξοδα σε συνάρτηση με τα έσοδά του ή και σε συνάρτηση με μελλοντικά έσοδα.

Ο παίκτης οφείλει να κάνει το ίδιο με το κέρδος του. Να το δει ως αποτέλεσμα μιας κοπιαστικής προσπάθειας και όχι ως εύνοια της τύχης.

Πρέπει να δίνουμε αξία στο κέρδος που έχουμε από ένα στοίχημα και να μην το σκορπίζουμε δεξιά κι αριστερά ή να το χάνουμε σε χρόνο μηδέν. Μόνο όποιος σέβεται τα αποτελέσματα του κόπου του, έχει τη δυνατότητα να βγει κερδισμένος απ’ όλη την ιστορία ή τουλάχιστον να έχει ελεγχόμενες οικονομικές απώλειες.

Τα κέρδη από τα τυχερά παιχνίδια δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ανεμομαζώματα αφού αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να το πει κανείς για έναν υπερτυχερό του Λόττο ή του Τζόκερ, αλλά στα παιχνίδια που ο παίκτης είναι σε διαρκή σύγκρουση με τον αντίπαλο, όπως στα στοιχήματα, στα παιχνίδια καζίνο, στις ιπποδρομίες, στα χαρτιά, αυτό που μετράει και κάνει τη διαφορά είναι ο σεβασμός του παίκτη στον κόπο του που κάποια στιγμή μεταφράζεται σε κέρδος.

Μεγάλο ρόλο παίζει σε αυτό τον τομέα η παιδεία του καθενός πάνω στο αντικείμενο.

Είναι δύσκολο να πειστεί ένας παίκτης που κέρδισε 10.000 ευρώ στο στοίχημα παίζοντας 100 ευρώ, ότι πρέπει να υπερασπιστεί το κέρδος του και να μην αρχίσει να το σκορπίζει δεξιά κι αριστερά παρασυρόμενος από την ευφορία και την πεποίθηση ότι το κέρδος ήρθε χωρίς κόπο.

Η μελέτη στα στοιχήματα, στις ομάδες, στις τιμές είναι μια σκληρή και κοπιαστική διαδικασία και αποτελεί υποβιβασμό να λέμε ότι η επιτυχία προήλθε επειδή το ήθελε η τύχη.

Βέβαια, όταν λέμε ότι το κέρδος μας το δίνει η τύχη, ταυτόχρονα δημιουργούμε άλλοθι για τις αποτυχίες μας, όμως είναι καλύτερα να αναλαμβάνουμε εμείς οι ίδιοι την ευθύνη μιας αποτυχίας, ώστε να δίνουμε την απαραίτητη αξία και τον απαιτούμενο σεβασμό στα κέρδη από ένα τυχερό παιχνίδι.

Δεν περιφρονούμε λοιπόν ποτέ τα κεκτημένα ούτε τα απαξιώνουμε, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που κέρδισαν πολλά λεφτά κάποια στιγμή, όμως επειδή δεν τα σεβάστηκαν γύρισαν στο μηδέν κι ακόμη πιο κάτω…  

Τα σέβη μου.

"D"

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03