Πειθαρχία - Μελέτη - Στρατηγική - Θάρρος - Υπομονή

Είπα να σας παραθέσω κάποια πραγματάκια που καλό είναι να ακολουθούμε στα "νέα" δεδομένα που βρίσκουμε μπροστά μας στο άθλημα που αγαπάμε και παίζουμε None stop κάθε ημέρα σχεδόν… Το στοίχημα.

Για μένα εκτός από τα συνηθισμένα που διαβάζετε σχεδόν σε κάθε ιστοσελίδα που αφορά το στοίχημα, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ακολουθείτε αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα.

1.Πειθαρχία

Χωρίς αμφιβολία είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει ένας παίκτης του στοιχήματος να έχει. Χωρίς πειθαρχία, όλα τα κέρδη μπορούν να χαθούν σε μία ημέρα. Σε μακροπρόθεσμη βάση, δεν μπορείτε να κερδίσετε χωρίς πειθαρχία. Πρέπει να ελέγχετε τα στοιχήματα σας όσο συναισθηματικά φορτισμένοι και αν είστε κάθε φορά.

Οι προκλήσεις όσον αφορά την πειθαρχία είναι:

  1. Η απόλυτη βεβαιότητα ότι θα κερδίσει ένας συγκεκριμένος αγώνας που πιθανόν να σας κάνει να διακινδυνεύσετε τα κέρδη μιας ολόκληρης περιόδου, σε έναν αγώνα.
  2. Η απελπισία από τα πολλά χαμένα στοιχήματα και η ελπίδα ότι αυτό το τελευταίο παιχνίδι θα κερδίσει και θα βρείτε την έξοδο από όλα τα προβλήματα που έχετε.
  3. Το αίσθημα νικητή μετά από μερικά διαδοχικά κερδισμένα στοιχήματα.
  4. Η απληστία.
  5. Η βλακεία (συχνά πηγαίνει μαζί με την απληστία).

2.Μελέτη των αγώνων

Πάντα να μελετάτε και να αναλύετε όλους τους παράγοντες σε κάθε παιχνίδι πριν την τελική επιλογή.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να μελετάτε είναι η φόρμα κάθε ομάδας (5-6 τελευταία ματς), η κλάση κάθε ομάδας, τα Head to Head (στατιστικά στοιχεία), το κίνητρο, τα νέα (τραυματίες, απουσίες), το πρόγραμμα κάθε ομάδας, η προϊστορία των ομάδων που παίζουν μεταξύ τους, καθώς και οι τζίροι με τη διακύμανση που έχουν μέσα στην ημέρα.

Σήμερα όποιος έχει Internet έχει πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω πληροφορίες σε παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν και ειδικά στο diavolakos.net μα την αλήθεια σας τα προσφέρω όλα μπροστά σας με ένα μόλις κλικ.

Οι εικασίες και η διαίσθηση είναι ωραία και καλά, αλλά στο στοίχημα δεν έχω ακούσει κανέναν σε μακροπρόθεσμη βάση να είναι κερδισμένος βασίζοντας τα στοιχήματα του σε εικασίες. Πάντα να παίζουμε με σύνεση και να μην παρασυρόμαστε με ότι μας δίνει ο κάθε μεγάλος "γκουρού" του στοιχήματος χωρίς να έχουμε μελετήσει πρώτα. Στην τελική ο καθένας τα δικά του λεφτά παίζει.

Η ανάλυση ενός αγώνα είναι κάτι που μπορεί να κατακτηθεί με βαθιά σκέψη και αρκετή πρακτική. Ωστόσο, ένα συνηθισμένο λάθος που γίνεται όταν κάποιοι παίκτες επιτυγχάνουν διαδοχικά κερδισμένα στοιχήματα είναι να συντομεύουν τη διαδικασία ανάλυσης και τις επιλογές τους περιορίζοντας έτσι τις πραγματικές δυνατότητές του κέρδους.

3.Θάρρος

Χρειάζεται θάρρος για να στοιχηματίσετε ενάντια στο σημείο που όλοι οι υπόλοιποι στοιχηματίζουν.

Και όμως, πρέπει να θυμάστε ότι οι Βook πάντα αυτό ακριβώς θέλουν. Αν αναρωτηθείτε ποιά πλευρά είναι αυτή που κερδίζει τις περισσότερες φορές, θα διαπιστώσετε ότι είναι οι Βook. Και αυτό γίνεται επειδή το 95% των παικτών χάνουν ή θα χάσουν σε μακροπρόθεσμη βάση. Μην φοβάστε να στοιχηματίσετε για το αουτσάιντερ όταν η μελέτη και η ανάλυση σας το επιβάλλει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσετε και οι επιστροφές είναι μεγάλες.

4.Σωστή Στρατηγική

Ο σωστός σχεδιασμός και η στρατηγική δεν είναι συνήθως κάτι τόσο διασκεδαστικό για τους περισσότερους, αλλά είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό μακροπρόθεσμης επιτυχίας.

Ο κατάλληλος προγραμματισμός συνήθως περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση ενός κατάλληλου κεφαλαίου προς στοιχηματισμό και μια στρατηγική πονταρίσματος. Μια καλή στρατηγική πονταρίσματος προστατεύει το κεφάλαιο μας, ενώ επιτρέπει την προοδευτική αύξηση των ποσών πονταρίσματος όταν το ταμείο μεγαλώνει. Δεν ποντάρουμε ότι να ναι και όσα να ναι. Καλό θα ήταν πάντα θέτουμε ένα όριο πονταρίσματος. Το 5% έως το πολύ 10% του κεφαλαίου μας ως ανώτερο όριο είναι μια καλή επιλογή.

Ένα άλλο χρήσιμο στοιχείο που πρέπει να θυμάστε και να λαμβάνετε υπόψη είναι για παράδειγμα το ποσό που επιθυμείτε να κερδίσετε στο τέλος της σεζόν ή κάθε μήνα ή το ποσό που είστε διατεθειμένοι να χάσετε. Αυτό θα σας δείξει το πόσο επιθετικά θα πρέπει να κινηθείτε ή όχι. Το λογικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να επιμείνουμε στην στρατηγική μας πάντα και να έχουμε την δική μας κριτική σκέψη. Με αυτό τον τρόπο, θα υπάρξουν λιγότερες εκπλήξεις και απώλειες.

5.Υπομονή

Η υπομονή είναι καθαρά θέμα του μυαλού και ψυχολογίας. Εάν έχετε τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν θα πρέπει να σας νοιάζει καθόλου εάν δεν ποντάρετε σε ένα παιχνίδι αφού πάντα θα υπάρχει ένα άλλο επόμενο στη γωνία. Αν κάποιος προσπαθούσε να ποσοτικοποιήσει την υπομονή θα έβλεπε ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ της υπομονής και των κερδών και μια αντιστρόφως ανάλογη σχέση με το ρίσκο.

Η υπομονή ενισχύει την πειθαρχία. Η υπομονή μας υπενθυμίζει ότι δεν έχουμε κερδίσει όλα τα χρήματα με τη μία. Υπάρχει πάντα το επόμενο ματς, την επόμενη στιγμή, την επόμενη μέρα. Η κατανόηση αυτή αποτρέπει το ρίσκο και προστατεύει το κεφάλαιο μας.

Στην Ελλάδα όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι από το στοίχημα... Ας προσγειωθούμε και ας σοβαρευτούμε λίγο. Εμείς λέμε να μάθουμε πρώτα να μην χάνουμε, να το διασκεδάζουμε και μετά ότι καλύτερο καλώς να έρθει.

Μην ξεχνάτε… Το στοίχημα έχει αλλάξει… Θα πρέπει να το κατανοήσουμε ώστε να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα… Δεν είναι τόσο εύκολο… Πιστέψτε με…!!!

Τα σέβη μου.

Υ.Γ.: Φυσικά για εμένα που έχω site κάποια από τα παραπάνω μερικές φορές εκ των πραγμάτων δεν γίνετε να τα ακολουθήσω στην προσπάθεια να δώσω όσο το δυνατότερο περισσότερες επιλογές στους αναγνώστες μου…

Η "Υπομονή" και η πειθαρχία σε αυτό που εγώ θέλω να κάνω χωρίς να επηρεάζομαι από τίποτα(νίκες-ήττες) πάντως είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μου το δίχως άλλο.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03