Οι ελληνικές μάχες σε Europa & Conference με ενισχυμένες αποδόσεις* από την Novibet!

Ελληνικό χρώμα και πλούσια ποδοσφαιρική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης με τους εκπροσώπους μας σε Europa League και Conference League να παίζουν «τελικούς». 

Στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια (19:45), η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράιτον στην 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Η «Ένωση» με 4 βαθμούς θα παίξει τα ρέστα της, αφού με νίκη θα μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Στόχος των παικτών του Ματίας Αλμέιδα είναι, μετά τις δύο σερί ήττες από την Μαρσέιγ, να μην τριτώσει το κακό, αφού κάτι τέτοιο θα θέσει σε κίνδυνο και την κατάκτησης της 3ης θέση.

Η Μπράιτον με 7 πόντους έφτασε στην Αθήνα με διπλό στόχο. Από τη μια θέλει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση και από την άλλη να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα (2-3) από την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο. 

ΑΕΚ – Μπράιτον 1:3.60 Χ:3.90 2:1.94 

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Την ίδια ώρα στην Γερμανία, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» (4β.,) μετά την ήττα (1-0) από την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, δεν έχουν την κατάσταση στα χέρια τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, όμως θα εξαντλήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν. Εξάλλου, υπάρχει το κίνητρο της 3ης θέση που οδηγεί στο Conference. Η Φράιμπουργκ (9 β.) είναι ισόβαθμη με την Γουέστ Χαμ, όμως δεν μπορεί να χαλαρώσει. Στόχος των Γερμανών είναι η πρώτη στον όμιλο για να πάρουν – χωρίς το ενδιάμεσο παιχνίδι - απευθείας το «εισιτήριο» για τους «16» του Europa league. 

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 1:1.80 Χ:3.85 2:4.20 

Στις 22.00 τα βλέμματα όλων θα στραφούν στο «Ceramica». Στην έδρα της Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός (4 β.) «καίγεται» για τη νίκη, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα χάσει το «τρένο» της πρόκρισης του Europa League και θα επικεντρωθεί στην 3η θέση του Conference. Το «κίτρινο υποβρύχιο» με 6 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο με νίκη θα «σφραγίσει» την πρόκριση. Θα είναι η 3η φετινή «μάχη» ανάμεσα σε Γιοβάνοβιτς και Μαρθελίνο, αφού ο Ισπανός coach της Βιγιαρεάλ στην αρχή της φετινής σεζόν ήταν στο τιμόνι της Μαρσέιγ, ομάδα που απέκλεισε ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Champions League.       

Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός 1:1.95 Χ:3.65 2:3.75 

Μεγάλο κίνητρο έχει και ο ΠΑΟΚ (10 β.) με αντίπαλο την Άιντραχτ (9 β.) στην Φρανκφούρτη στο ματς της 5ης αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο στο Conference League. Οι δύο ομάδες βαδίζουν «χέρι-χέρι» στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ωστόσο, ο νικητής θα «αγκαλιάσει» την πρωτιά του γκρουπ που οδηγεί χωρίς ενδιάμεσο ματς στους «16» της διοργάνωσης. Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα (2-1) στην Τούμπα, όμως ο φετινός ΠΑΟΚ είναι αήττητος και σκοράρει κατά βούληση. 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ 1:1.62 Χ:4.20 2:5.10

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03