Κυριακή με Super League και ενισχυμένες αποδόσεις στην Novibet.

Η δράση στην 3η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και το πρόγραμμα της Κυριακής καθηλώνει. Όλοι οι «μεγάλοι» έχουν μπροστά τους παιχνίδια- παγίδες! 

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00) ο Άρης, μετά από δύο ήττες, «καίγεται» για το «τρίποντο» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν σε «ηλεκτροσόκ» με τον Άκη Μάντζιο να επιστρέφει στον πάγκο μετά από 1,5 χρόνο και να αντικαθιστά τον Τόλη Τερζή. Οι «κίτρινοι» ψάχνουν λύσεις επιθετικά και ενεργοποίησαν και τον Αντρέ Γκρέι. Ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική άνοιξε λογαριασμό στις νίκες με το 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Αρκάδες στην έδρα του Άρη μετράνε 6 σερί ήττες στο πρωτάθλημα και «χαμογέλασαν» τελευταία φορά το 2013 (1-1). 

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1:1.60 Χ:3.80 2:6.10 

Την ίδια ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία με στόχο το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League με νέα νίκη (3-0) επί της Τσουκαρίτσκι. Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επιθετικά πετάνε φλόγες και στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουν σκοράρει 10 γκολ! Η Λαμία υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Βόκολου είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην εκκίνηση της σεζόν με βασικό πρωταγωνιστή τον Καρλίτος. Η ισοπαλία (2-2) στην πρεμιέρα με τον Βόλο και η νίκη (1-0) με τον Άρη επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. 

Ολυμπιακός – Λαμία 1:1.26 Χ:5.60 2:12.25 

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League...

Στο Ηράκλειο (20:00), η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι Κρητικοί, όπως και στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη (3-2), φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να επιστρέψουν στις νίκες και να ξεχάσουν την ήττα (3-0) στην Τρίπολη. Ο ΠΑΟΚ έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση εις βάρος της Χαρτς που μετά την εντυπωσιακή νίκη με 4-0 τον οδήγησε στους ομίλους του Conference League. Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει πλέον στο ρόστερ του τον Νάρει, ενώ στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στο «Γεντί Κουλέ» μετράει δύο νίκες (1-3, 0-3) και ισάριθμες ισοπαλίες (1-1, 2-2). 

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1:4.85 Χ:3.75 2:1.73 

Στον Πανθεσσαλικό (21:30) ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν (3-0) στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και θέλουν κόντρα στους νταμπλούχους να δείξουν σημάδια βελτίωσης. H ΑΕΚ θα κληθεί να ξεπεράσει την κούραση, αλλά και την απογοήτευση που έφερε ο αποκλεισμός από την Αντβέρπ στα play offs του Champions League. Ο Ματίας Αλμέιδα ψάχνει λύσεις για τη δυστοκία στην επίθεση, αφού αυτή οδήγησε την «Ένωση» και στην εντός έδρας «γκέλα» με τον Πανσερραϊκό (1-1) την περασμένη αγωνιστική.   

Βόλος – ΑΕΚ: 1:12.00 Χ:5.90 2:1.25 

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (21:45). Παραδοσιακά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βάζει δύσκολα «πράσινους». Ενδεικτικά ο ΠΑΣ στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος μετράει 3 νίκες (όλες με 1-0), μία ισοπαλία (0-0) και μία ήττα (0-1 πέρσι). Το «τριφύλλι», μετά τον αποκλεισμό από την Μπράγκα στα play offs του Champions League, θέλει να αντιδράσει και να κάνει το δύο στα δύο στη Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει λύσεις στο ρόστερ του. Στον τραυματισμό του Γεντβάι η απάντηση είναι ο Σένκφελντ, ενώ στην επίθεση υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Σποραρ και Ιωαννίδη. 

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1:6.00 Χ:3.65 2:1.65

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03