Πλούσια ποδοσφαιρική δράση με super ενισχυμένες αποδόσεις και Novi Specials στη Novibet.

Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο και δεν αποκλείεται στο τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην πρωτοπορία των μεγάλων λιγκών.

Στην Premier League, ξεχωρίζει το παιχνίδι της Τότεναμ με την Έβερτον (19:30). Οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση και θέλουν να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους. Μέχρι στιγμής έχουν δώσει τέσσερα ματς στο γήπεδό τους, μετρώντας ισάριθμες νίκες με συντελεστή τερμάτων 13-4.

Η Έβερτον παρουσιάζει έντονες μεταπτώσεις στην απόδοσή της μέχρι στιγμής. Στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε εντός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1), έχοντας αρκετά κενά στην άμυνα. Με αυτό τον τρόπο σταμάτησε το αήττητο έξι αγώνων (2-4-0). Πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Ριτσάρλισον, που αποχώρησε το καλοκαίρι από τα «ζαχαρωτά» για λογαριασμό της Τότεναμ.

Τότεναμ – Έβερτον 1:1.54 Χ:4.40 2:6.20 

Η 10η αγωνιστική της Serie A έχει ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι. Ο λόγος για το Τορίνο-Γιουβέντους που δεν αποκλείεται να κρίνει αρκετά για τον πάγκο της δεύτερης (19:00). Αμφότερες βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας και μπορεί αυτό να είναι φυσιολογικό για την Τορίνο, αλλά δεν είναι και τόσο για τη «Μεγάλη Κυρία».

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι όπως θα ήθελες να είναι...

Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στην έδρα τους από τις 5 Σεπτεμβρίου, όταν επικράτησαν της Λέτσε (1-0). Αυτή ήταν και η τελευταία νίκη τους γενικά στο πρωτάθλημα. Έκτοτε αριθμούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία στο πρόσφατο καρέ αγώνων, ενώ έρχεται από το 1-1 με την Έμπολι.

Η Γιουβέντους παραπαίει! Έχει δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος και συνολικά τρεις στα πέντε πιο πρόσφατα συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων διοργανώσεων. Μία νίκη στο ντέρμπι του Τορίνο θα έφερνε ηρεμία και θα έδινε πίστωση χρόνου στον Αλέγκρι. Θετικός οιωνός για το σύνολο του Ιταλού τεχνικού, το γεγονός ότι παραμένει επτά ματς αήττητο στην έδρα της Τορίνο, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Τορίνο – Γιουβέντους 1:3.10 Χ:3.20 2:2.45 

Τέλος, ένα παιχνίδι για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στη La Liga διεξάγεται στη χώρα των Βάσκων, όπου η Αθλέτικ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00). Οι Βάσκοι είναι στην 3η θέση με 17 βαθμούς, ενώ οι Μαδριλένοι ακολουθούν στην 4η με 16 βαθμούς. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε στην ισοπαλία με τη Σεβίλλη την περασμένη αγωνιστική.

Αυτή του Σιμεόνε επικράτησε 2-1 της Χιρόνα, αλλά έμεινε στο 0-0 με την Μπριζ στο Champions League. Και τα δύο ματς ήταν εντός έδρας. Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αγώνων, οι Βάσκοι τρέχουν αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1:2.50 Χ:3.30 2:2.90 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03