Ξεκίνημα σε Εσθονία και Κόστα Ρίκα!

Τα εθνικά πρωταθλήματα σιγά-σιγά επιστρέφουν στη δράση, το ένα μετά από το άλλο. Αυτήν την εβδομάδα, σειρά παίρνουν οι Εσθονία και Κόστα Ρίκα!

Εσθονία
Όσον αφορά την Εσθονία, το πρωτάθλημα που είναι περισσότερο γνωστό ως Μέιστριλιγκα (Meistriliga), θα ξεκινήσει από τη 2η αγωνιστική μιας και η πρεμιέρα είχε διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου.

Συνολικά, 10 ομάδες συμμετέχουν στην Α Κατηγορία, με 4 εξ' αυτών να είναι επαγγελματικές (Φλόρα, Λεβάντια, Νόμε Κάλιου, Τρανς Νάρβα), με τις τρεις πρώτες να έχουν σχεδόν κάθε χρόνο την ταμπέλα του φαβορί για τον τίτλο. Αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό και γι' αυτό το λόγο βλέπουμε ευρείες νίκες των συγκεκριμένων ομάδων, με τη διαφορά ποιότητας σε σχέση με τις άλλες έξι ομάδες να είναι τεράστια.

Το παιχνίδι ξαναρχίζει στο Pamestoixima.gr με Εσθονία και Κόστα Ρίκα!


Αντί του αρχικού πλάνου για 36 αγωνιστικές, θα διεξαχθούν 27 στην κανονική περίοδο και από εκεί και πέρα θα έχουμε τα play offs, όπου οι ομάδες θα χωριστούν σε δυο ομίλους - στον Α οι πρώτες έξι της κανονικής περιόδου και στον Β οι άλλες τέσσερις, με τη διεξαγωγή πέντε και τριών αγωνιστικών αντίστοιχα (μονός γύρος). Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον Α όμιλο θα στεφθεί πρωταθλήτρια ενώ στον Β όμιλο η τελευταία θα υποβιβαστεί και η προτελευταία θα αγωνιστεί σε παιχνίδια μπαράζ με ομάδα της Β Κατηγορίας.

Οι πρώτες αναμετρήσεις ξεκινούν σήμερα (19/5). Μπες εδώ για να δεις όλο το πρόγραμμα και τις αποδόσεις.

Κόστα Ρίκα

Σχετικά με την Κόστα Ρίκα, βρισκόμαστε στο Κλαουσούρα 2020, συγκεκριμένα επτά αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου. Οι παραδοσιακές δυνάμεις, Σαπρίσα και Αλαχουελένσε φιγουράρουν στις δυο πρώτες θέσεις, με την ισχυρή Ερεντιάνο, ο τρίτος πόλος του ποδοσφαίρου της χώρας, να ακολουθεί. Οι ομάδες που αγωνίζονται στο φετινό τουρνουά είναι 12, με τις τέσσερις πρώτες να συνεχίζουν στα play offs μετά την κανονική περίοδο (22 αγωνιστικές) για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Μία ομάδα υποβιβάζεται, η τελευταία στη συνολική βαθμολογία Απερτούρα-Κλαουσούρα (44 αγωνιστικές), τη δεδομένη στιγμή ουραγός είναι η Ουνιβερσιτάριος (30 βαθμοί) και ακριβώς από πάνω είναι οι Μουνισιπάλ Γκρέσια (36 βαθμοί) και Σάντος ντε Γουάπιλες (38 βαθμοί).

Το στοιχηματικό πρόγραμμα αποκτά ενδιαφέρον και τη νύχτα! Οι πρώτες αναμετρήσεις ξεκινούν αύριο τα μεσάνυχτα (20/5). Μπες εδώ για να δεις όλο το πρόγραμμα και τις αποδόσεις.

Το παιχνίδι ξαναρχίζει στο Pamestoixima.gr με Εσθονία και Κόστα Ρίκα!

Τα πρωταθλήματα Εσθονίας και Κόστα Ρίκα ξεκινούν μεσοβδόμαδα. Τώρα κάνεις εγγραφή στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις και πολλές προσφορές*!

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03