Με 4 ξεχωριστά Stoiximan Master για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ! 

Η 2η αγωνιστική των ομίλων για τις ελληνικές ομάδες έρχεται με 4 ξεχωριστά Stoiximan Master! Ανάλυση και προγνωστικά για όλες τις αναμετρήσεις. 

Ματς – πρόκληση για την ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ, με υποχρέωση νίκης ο Ολυμπιακός στη Σερβία, όρθιος ο Παναθηναϊκός στο Ισραήλ, ματς για γερά νεύρα το ΠΑΟΚ - Άιντραχτ

Τέσσερις αναμετρήσεις με ξεχωριστό Stoiximan Master για κάθε ένα: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι! 

Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται ξανά στη μάχη της Ευρώπης. Για την 2η αγωνιστική στο Group B του Europa League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια (19:45). Ένα πολύ κομβικό 90λεπτο στην οικονομία του ομίλου. Με το μεγάλο «διπλό» της πρεμιέρας στο AMEX Stadium, η ΑΕΚ έβαλε τις βάσεις της πρόκρισης.

Το 3-2 επί της Μπράιτον δεν της χάρισε μόνο το τρίποντο αλλά αναγκάζει την αγγλική ομάδα να «χτυπήσει» όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της κόντρα σε Μαρσέιγ και Άγιαξ. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η ομάδα του Αλμέιδα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στη Stoiximan Super League, καθώς βρέθηκε στο -8 από την κορυφή. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο το παιχνίδι με τους Ολλανδούς ιντριγκάρει, καθώς μπορεί να ανοίξει διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης.

Εφιαλτικά κυλάει η σεζόν για τον Άγιαξ μέχρι στιγμής. Βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο μεν, ωστόσο τα αποτελέσματα του είναι πολύ άσχημα. Ο κόσμος «βράζει» με τη διοίκηση, υπάρχουν ήδη ανακατατάξεις και ο Φαν Χααλ επέστρεψε ως συμβούλος για να σουλουπώσει την κατάσταση.

Το 3-3 στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με τη Μαρσέιγ δεν ευνοεί προφανώς τον Άγιαξ, που μοιάζει να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις. Μετά και το 0-4 από τη Φέγενορντ στην Eredivisie, είναι πλέον μόλις στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού, έστω και με δύο ματς λιγότερα...

H AEK έχει μια μεγάλη ευκαιρία να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης και βγάζει ενθουσιασμό στην Ευρώπη. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει εσχάτως, είναι σίγουρα όμως πιο νοικοκυρεμένη ομάδα από τον Άγιαξ αυτή την εποχή. Από την άλλη, οι Ολλανδοί ψάχνουν εναγωνίως σωσίβιο και σίγουρα έχουν ποιότητα. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Τσούμπερ σε απόδοση 3.85 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην TSC Arena απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα για την 2η αγωνιστική του Group A της διοργάνωσης. Οι σέρβοι έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ματς της πρεμιέρας με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Πήραν μάλιστα προβάδισμα με τον Στάνιτς στο 48', δεν άντεξαν ωστόσο στην πίεση και ηττήθηκαν 3-1.

Σε κάθε περίπτωση η Μπάτσκα Τόπολα είναι υπολογίσιμη και παίζει με άγνοια κινδύνου. Αήττητη στη Σερβία μετά από οκτώ αγωνιστικές, είναι 2η στη βαθμολογία, στο +2 από τον Ερυθρό Αστέρα και στο -2 από την πρωτοπόρο Παρτίζαν.

Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ηττήθηκε 2-3 στην πρεμιέρα από τη Φράιμπουργκ στο Φάληρο. Πολύ καλός μεσοεπιθετικά, αφελής ανασταλτικά και με παράπονα από την μη αποβολή του Σάλαϊ (έσπασε τη μύτη του Έσε με αγκωνιά), δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Γεγονός που τον στέλνει με υποχρέωση νίκης στη Σερβία. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Μαρτίνεθ, πέρασε «αέρα» από τους Ζωσιμάδες στο 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του τίτλου στη Stoiximan Super League αήττητος, με ρεκόρ 6Ν-1Ι-0Η και γκολ 22-2.

Ανώτερος ο Ολυμπιακός, με περισσότερη ποιότητα και λύσεις, εντούτοις η Μπάτσκα Τόπολα είναι φιλόδοξη και με τη σειρά της δεν έχει περιθώριο για απώλειες. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Goal/Goal & Ολυμπιακός Over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 4.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Χάιφα στο Sammy Ofer Stadium. Οι Ισραηλινοί δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα και ηττήθηκαν 3-0 από τη Ρεν στη Γαλλία. Η διαφορά ποιότητας καθόρισε τη μοίρα της αναμέτρησης, ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι βρήκαν προβάδισμα μόλις στο πρώτο λεπτό.

Νωρίς στις αρχές του δεύτερου μέρους διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Με 2Ν-1Ι-1Η και γκολ 8-7, η Μακάμπι Χάιφα είναι στην 7η θέση του πρωταθλήματος Ισραήλ. Ρεαλιστικός στόχος η εξάδα των playoffs, καθώς δεν μοιάζει ικανή να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα του Group F και επικράτησε 2-0 της Βιγιαρεάλ. Πειθαρχημένος, με πολλή υπομονή στο παιχνίδι του και μεθοδικός, «κατάπιε» την ισπανική ομάδα με γκολ των Ιωαννίδη και Σπόραρ. Μεγάλο τρίποντο, που θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία αν συνδυαστεί με ένα ακόμη στο Sammy Ofer Stadium.

Οι «πράσινοι» φτάνουν στο ματς από το 2-2 με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, όπου λίγο έλειψε να φύγουν με άδεια χέρια σε ένα ματς που ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Στο -6 από την κορυφή, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα χρειαστεί να βρει ένα καλό σερί νικών για να μπει πολύ δυνατά στη μάχη του τίτλου της Stoiximan Super League. Η Ευρώπη προηγείται τώρα και ο Παναθηναϊκός δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Ζόρικη έξοδος για το «τριφύλλι» απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που παίζει από νωρίς ίσως το τελευταίο της χαρτί. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει τον τρόπο του και είναι ικανός να φύγει με αποτέλεσμα από το Ισραήλ. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & Να σκοράρει ο Ιωαννίδης σε απόδοση 6.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Άιντραχτ για την 2η αγωνιστική του Group G στο Europa Conference League. Ιδανική η πρεμιέρα του «Δικεφάλου», που επικράτησε 3-2 της Ελσίνκι στη Φινλανδία και μάλιστα με ανατροπή. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 35', ωστόσο με γκολ των Κουλιεράκη, Ντεσπόντοφ και Τόμας στο δεύτερο μέρος έφτασε σε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια του ομίλου.

Ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο φαβορί του ομίλου, θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του Λουτσέσκου. Το 2-2 της Λεωφόρου αφήνει μια πικρία στον ΠΑΟΚ, όχι γιατί ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή δέχτηκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση του ντέρμπι. Στην 2η θέση του πρωταθλήματος, ο «Δικέφαλος» μοιάζει έτοιμος να δώσει μάχη για τον φετινό τίτλο στη Stoiximan Super League.

Η Άιντραχτ ζορίστηκε στην πρεμιέρα, κατάφερε ωστόσο να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Αμπερντίν. Προηγήθηκε στο 11' με τον Μαρμούς, ισοφαρίστηκε στο 22' και βρήκε το γκολ της νίκης στο 61' με τον Κοχ.

Δίκαιη η επικράτηση της, ωστόσο τα επίπεδα δημιουργίας της έμειναν χαμηλά παρά το 70% στην κατοχή μπάλας. Ιδιαίτερο το ξεκίνημα της στη Bundesliga, καθώς μετράει 1Ν-41-1Η με γκολ... 4-5 στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Είναι στην 9η θέση, δεν έχει ελπίδες να κυνηγήσει την 4άδα και ταβάνι για φέτος μοιάζει η 6η θέση.

Παιχνίδι λεπτών ισορροπιών στην Τούμπα, όπως μαρτυρά και το σετ αποδόσεων που είναι μοιρασμένο. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός πνευματικά και σε γεμάτες εξέδρες πάντα βγάζει πολλή ένταση στο παιχνίδι του.

Η Άιντραχτ είναι σοβαρή στα μετόπισθεν αλλά ζορίζεται πολύ επιθετικά. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Over 8,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα & με ασφάλεια.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03