Tips για το Fantasy Ευρωλίγκας της Stoiximan με 30.000€* εγγυημένα! (2)

Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Οι συμμετοχές στο Fantasy της Stoiximan για την Ευρωλίγκα παραμένουν ανοιχτές!

Η Ευρωλίγκα ξεκίνησε δυνατά και μαζί της το Euroleague Fantasy της Stoiximan. Αυτά είναι μερικά tips για να παρατάξετε την καλύτερη δυνατή ομάδα, χωρίς να υπερβείτε τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Εξετάζοντας τις τιμές των αθλητών και πάντα σε συνάρτηση με την κατάσταση που βρίσκονται στο ξεκίνημα της σεζόν, μπορούμε να ξεχωρίσουμε μερικές «ευκαιρίες». Αθλητές που ίσως μπορούν να μας δώσουν «αξία» σαφώς μεγαλύτερη από την τιμή στην οποία έχει κοστολογηθεί η αγορά τους. Ανεξάρτητα λοιπόν από το ύψος της τιμής, ψάχνουμε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να δημιουργήσουμε υπεραξία εντός του ρόστερ μας. Σαφέστατα χρειάζεται μελέτη και φιλτράρισμα της κάθε αγωνιστικής καθώς το ματσάρισμα με τον αντίπαλο παίζει σημαντικό ρόλο.

Πάμε να δούμε μαζί μερικές πιθανές καλές περιπτώσεις.

Ευρωλίγκα με Fantasy στη Stoiximan: 30.000€* εγγυημένα χρηματικά έπαθλα!

POINT GUARD

Εδώ θα δούμε 4 περιπτώσεις που κυμαίνονται σε διαφορετικό οικονομικά επίπεδο, δίνοντας επιλογές για κάθε βαλάντιο. Ο Γκάμπριελ Λούντμπεργκ (τιμή: 11.5) πέρασε με πολύ υψηλό βαθμό τις περυσινές εξετάσεις όταν ο κόουτς Ιτούδης τον πέταξε κατευθείαν στα βαθιά. Φέτος φαίνεται πιο έτοιμος, πιο «σοφός» ώστε να πάρει και να αξιοποιήσει έναν ακόμα πιο βασικό ρόλο στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ.

Έξυπνες επιλογές είναι οι δύο περυσινοί γκαρντ του Ρενέσες στο Βερολίνο. Τόσο ο Τζέισον Γκρέιντζερ (9.5) της Μπασκόνια όσο και ο Μάοντο Λο (9.5) της Άλμπα, ηγούνται των ομάδων τους όντας οι κύριοι άξονες του παιχνιδιού στο κομμάτι της απόφασης. Τέλος, «μην κοιμηθείτε» στην περίπτωση του Ρόκας Γιοκουμπάτις (8.5). Είπαμε πριν 1.5 χρόνο ότι πρόκειται για το νέο αστέρι της διοργάνωσης. Αργά ή γρήγορα θα λάμψει. Η εμφάνιση του στην πρώτη αγωνιστική ήταν ενδεικτική των δυνατοτήτων του.

SHOOTING GUARD

Έμπειροι παίχτες όπως ο Νταρούν Χίλιαρντ (12.0, θα έχει ηγετικό ρόλο στο Μόναχο φέτος) και ο Ροντρίγκ Μπομπουά (11.5) μπορούν να αποτελέσουν σταθερές στο παιχνίδι μας όμως σήμερα θα πάμε πιο βαθιά, ψάχνοντας την καλή περίπτωση σε αρκετά χαμηλή τιμή. Ο Νικ Βάιλερ-Μπαμπ (9.5) της Μπάγερν είναι ένας περιφερειακός που μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ και ο Τρινκιέρι τον εμπιστεύεται αρκετά (τον παίζει αρκετά και στο «1»). Ο Μπαμπ είναι πολυσύνθετος όντας παίχτης-κλειδί για τους Βαυαρούς σε άμυνα και επίθεση.

O Ελί Οκόμπο (8.0) της ASVEL ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στη Ζάλγκιρις. Ο νεαρός γκαρντ από το Μπορντώ δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί δελεαστική περίπτωση σε συνάρτηση με την πολύ χαμηλή τιμή του.

SMALL FORWARD

O Nτάισον Πιέρ (8.5) είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος αυτή τη στιγμή. Ο πολυσύνθετος φόργουορντ της Φενέρ σκοράρει, αμύνεται, μαζεύει ριμπάουντ και δημιουργεί, ανεβάζοντας το παιχνίδι των Τούρκων σε άλλο επίπεδο. Εξαιρετική περίπτωση και ο πιο ακριβός Σαβόν Σιλντς (12.5) που αποτελεί την ήρεμη δύναμη της Αρμάνι. Πολύ αποτελεσματικός στις εκτελέσεις του, φονικός όταν το παιχνίδι κρέμεται από μια κλωστή. Ο Σιλντς έχει πλέον εδραιώσει τη θέση του ανάμεσα στους ηγέτες του συνόλου του Μεσίνα.

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσέ με 0% γκανιότα** & Live Streaming*** στη Stoiximan!

POWER FORWARD

O Aλέξανδρος Βεζένκοφ (13.0) βρίσκεται μόνιμα στο μενού μιας και τον βρίσκουμε σε τιμή στην οποία μπορεί να αποτελέσει «καλή αγορά» για την ομάδα μας. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς σκόρερ της διοργάνωσης φέτος. Εκτός αυτού, θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε διάφορους άλλους τομείς (π.χ είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ).

‘Εξυπνη επιλογή σε προσιτή τιμή μπορεί να είναι και ο Άλεξ Πόιθρες (11.0). Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ της Ζενίτ μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του στην Ευρωλίγκα και στην καλή βραδιά του είναι ασυναγώνιστος στο «ζωγραφιστό» (δυναμίτης). Όταν δε επιστρέψει και ο Νάπιερ (ο βασικός δημιουργός), η απόδοση του Πόιθρες αναμένεται να ανέβει σημαντικά.

CENTER

Και εδώ υπάρχουν επιλογές για όλα τα βαλάντια. Ξεκινάμε από τον Τζόρνταν Μίκι (13.5) της Ζενίτ ο οποίος έχει αξία ακόμα και σε αυτά τα χρήματα καθώς μπορεί να προσφέρει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς του παιχνιδιού και μάλιστα σε αρκετά υψηλό επίπεδο, παράγοντας «νούμερα». Ο Βενσάν Πουαριέ (10.0) μοιράζεται τη θέση με τον κυρίαρχο σέντερ της λίγκας (Ταβάρες) όμως θα έχει τα λεπτά και την ευκαιρία να δείξει ότι ανήκει και αυτός στην ελίτ των σέντερ. Εξαιρετική περίπτωση ο Τζον Μπράουν (10.0) της Ούνικς. Καταπίνει «χιλιόμετρα» και αντιπάλους, βάζει τα χέρια και το κορμί του παντού παράγοντας deflections, σκοράρει, μαζεύει ριμπάουντ. Σε αρκετά δελεαστική τιμή.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

***Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03