Θα το παλέψει η Άρσεναλ στο 'Etihad', λύνουν αργότερα στη σεζόν τις διαφορές τους Λίβερπουλ και Τσέλσι

Τα ντέρμπι του Σαββάτου (28/08) στην Premier League με 0% γκανιότα* και αμέτρητα ειδικά στη Stoiximan!

Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις φιλοξενεί το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική της Premier League. Ξεκίνημα στις 14:30 στο 'Etihad Stadium', όπου Μάντσεστερ Σίτι περιμένει την Άρσεναλ. Ζόρια στο ξεκίνημα της σεζόν για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ήττα στο πρώτο επίσημο της σεζόν από την Λέστερ για το Community Shield, ήττα -τέταρτη σερί τα ισάριθμα τελευταία χρόνια- στο Λονδίνο από την Τότεναμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σε κανένα από τα δύο αυτά ματς δεν μπόρεσαν οι 'πολίτες' να βρουν δίχτυα... Το αναμενόμενο ξέσπασμα ήρθε απέναντι στη Νόριτς, όπου η Σίτι επικράτησε με το εμφατικό 5-0 και ο Τζακ Γκρίλις πέτυχε το παρθενικό του τέρμα μετά τη μεταγραφή του από την Άστον Βίλα.

Ο Χάρι Κέιν ήταν ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Γκουαρδιόλα για την κορυφή της επίθεσης, όμως ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας αποφάσισε να μείνει στην Τότεναμ. Ωστόσο η Σίτι δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και είναι κοντά στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους! Η ενίσχυση στην γραμμή κρούσης μοιάζει απαραίτητη και ο Πορτογάλος σταρ μπορεί να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις στο γκολ.

Αμέτρητα ειδικά και 0% γκανιότα* για το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ.

Εξόχως προβληματικό ήταν και το ξεκίνημα της Άρσεναλ στη σεζόν. Ήττα από τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ στην πρεμιέρα, ήττα και στο λονδρέζικο ντέρμπι από την Τσέλσι, με τους οπαδούς να ζητούν την απομάκρυνση του Μίκελ Αρτέτα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η επιστροφή των Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ στη δράση, βοήθησε τους 'κανονιέρηδες' να βγάλουν αντίδραση στο EFL Cup, διαλύοντας με σκορ 6-0 την Γουέστ Μπρομ στο 'Hawthorns'. Ο Γκαμπονέζος με τον Γάλλο φορ πέτυχαν από δύο τέρματα στο ματς.

Ο βαθμός δυσκολίας όμως είναι απείρως μεγαλύτερος στο 'Etihad' για την Άρσεναλ. Στην επίθεση μπορεί να βρει γκολ, η άμυνα της ωστόσο δεν έχει την ποιότητα να αντέξει την πίεση της Σίτι. Ο πρώτος λόγος ανήκει ξεκάθαρα στους γηπεδούχους, αλλά η απουσία του Κέβιν ντε Μπράινε αναμένεται να τους στερήσει το μεγαλύτερο δημιουργικό τους όπλο. Το ρόστερ είναι πλούσιο πάντως και οι λύσεις μπορούν να έρθουν από αλλού. Η συνδυαστική επιλογή goal/goal & over 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 2.42 στη Stoiximan. Αρκετό από το βάρος εκτελεστικά θα πέσει στους ώμους του Ραχίμ Στέρλινγκ και η πιθανότητα να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης ο διεθνής κυνηγός αποτιμάται στο 2.50.

Εξαιρετικά αμφίρροπη φαντάζει η αναμέτρηση του 'Anfield' το απόγευμα (19:30) του Σαββάτου. Η Λίβερπουλ μετράει 2/2 στο ξεκίνημα της, κερδίζοντας 3-0 στην έδρα της Νόριτς και 2-0 εντός την Μπέρνλι, έχοντας τον Κώστα Τσιμίκα στο βασικό της σχήμα. Στόχος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ για τη φετινή σεζόν, δεν είναι άλλος από την κορυφή της Premier League.

Το ίδιο ισχύει και για την Τσέλσι, έστω κι αν δεν το... φωνάζει. Επικράτησε εύκολα της Κρίσταλ Πάλας στην πρεμιέρα με σκορ 3-0, πέρασε νικηφόρα από το 'Emirates' επικρατώντας 2-0 της Άρσεναλ στο ντεμπούτο του Ρομελού Λουκακού. Ο Βέλγος στράικερ είναι ακριβώς ο παίκτης που έλειπε από την επίθεση των 'μπλε' του Λονδίνου και ισχυροποιεί στον μέγιστο βαθμό την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Λόφτους-Τσικ και Πούλισικ θα λείψουν για την Τσέλσι, οι Φαμπίνιο, Μίλνερ και Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν αμφίβολοι για τους 'κόκκινους'.

Το Λίβερπουλ - Τσέλσι με κορυφαίες αποδόσεις και 0% γκανιότα*.

Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για ένα κρας τεστ τίτλου. Πολύ κοντά σε ποιότητα, λύσεις και φόρμα οι δύο ομάδες, δεδομένα αμφότερες θέλουν να αποφύγουν την ήττα και να λύσουν τις διαφορές τους αργότερα μέσα στη σεζόν. Το σενάριο της ισοπαλίας δεν είναι καθόλου μακρινό και την πιθανότητα να επαληθευτεί αυτή σε συνδυασμό με γκολ, συναντάμε σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι αναμονής, με πολλές πάσες και την Λίβερπουλ να έχει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της. Με δεδομένο ότι οι 'κόκκινοι' χτίζουν μεθοδικά τις επιθέσεις τους από χαμηλά, πολύ παιχνίδι θα περάσει από τα πόδια του Βίρχιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός στόπερ είναι εξαιρετικά ικανός στο passing game και το ενδεχόμενο να 'γράψει' 80+ πάσες στη στατιστική του προσφέρεται σε απόδοση 2.12 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

21+ |  Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03