Super League: Τι δείχνουν οι αποδόσεις.

Νέα κόλπα στην Σουπερλίγκα φέτος αφού εκτός από τους δύο γύρους θα περιλαμβάνει και πλέϊ οφς για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και πλέϊ άουτ για το ποιές ομάδες θα υποβιβαστούν.

Επίσης φέτος οι ομάδες ξέρουν ολόκληρο το πρόγραμμα με συγκεκριμένες ημερομηνίες, κάτι που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας…

Βέβαια αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα βγουν οι ημερομηνίες, ελπίζοντας να μην γίνουν γεγονότα που θα αναβάλουν αγωνιστικές από το πρωτάθλημα.

Πιο κάτω είναι το καλεντάρι της super league 1.

calendary1

calendary2

calendary3

Να πούμε σε αυτό το σημείο για να καταλάβετε και εσείς την μεγάλη επένδυση και προσπάθεια που κάνουμε στην νέα μας ιστοσελίδα, κάτω δεξιά στις πιο πάνω φωτογραφίες βλέπετε το λογότυπο της «red panda» που έχει αναλάβει φέτος μεγάλο κομμάτι στο development και στο γραφιστικό μέρος της super league και που είναι η εταιρία που έχει φτιάξει τον «νέο» Diavolako… Καταλαβαίνετε ΟΚ;;;

Σε ότι έχει να κάνει με το πώς βλέπουν οι στοιχηματικές το πρωτάθλημα νομίζω ότι η άποψη τους δεν απέχει απ ότι βλέπουν οι περισσότεροι έχοντας παρακολουθήσει τα πρώτα φιλικά ή και ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων.

Για παράδειγμα ο Stoiximan όπως και όλες οι άλλες στοιχηματικές εκτιμούν το πρωτάθλημα υπόθεση δύο ομάδων… Του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

st1

Νομίζω πως έχοντας δει τα παιχνίδια τους έως τώρα η λογική τους δεν απέχει από την πραγματικότητα…

Οι δύο αυτές ομάδες έχουν κάνει τις μεγαλύτερες επενδύσεις στο ρόστερ τους και δίκαια έχουν το προβάδισμα για να μην πω ότι θα είναι έκπληξη αν τις ζορίσει έστω κάποια άλλη ομάδα τουλάχιστον στην κανονική διάρκεια.

Σε ότι έχει να κάνει με τον υποβιβασμό φαβορί είναι η Λαμία που έχει αποδυναμωθεί από τις πολλές αποχωρήσεις παικτών σε σχέση με το περσινό ρόστερ που όμως δεν αντικαταστάθηκαν από παίκτες ανάλογης ποιότητας (μου θυμίζει έντονα την ομάδα από την Μυτιλήνη την Καλλονή που έμεινε άνετα 2 χρόνια και έπεσε την Τρίτη σεζόν), όπως και ο Πανιώνιος που είναι τιμωρημένος και δεν του επιτράπηκαν να κάνει κανονικές μεταγραφές αλλά μόνο νεαρών ταλαντούχων παικτών.

st3

st2

Λίγο πιο πίσω στις υποψήφιες για υποβιβασμό όπως βλέπετε η Λάρισα ο Όφη και ο Παναιτωλικός που είναι πραγματικά αίνιγμα για το τι ομάδα θα παρουσιάσει φέτος.

Προκαλεί εντύπωση πάντως το γεγονός ότι η ομάδα από τον Βόλο που φέτος ανέβηκε στην 1η κατηγορία οι στοιχηματικές την έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και μάλιστα θεωρούν ότι θα τερματίσει πάνω από τον Αστέρα καταλαμβάνοντας την 6η θέση στο πρωτάθλημα (με βάση πάντα τις αποδόσεις).

Από εκεί και πέρα με βάση του τι λένε οι αποδόσεις διακρίνω και ένα λαθάκι στα forecast 1ης-2ης θέσης αλλά και 1ης-2ης-3ης θέσης.

st4

st5

Μιλάω για λάθος διότι σύμφωνα πάντα με την μεγάλη απόκλιση των αποδόσεων των δύο πρώτων από τον τρίτο, αν είσαι παίκτης με μεγάλο πορτοφόλι που ποντάρει πολλά χρήματα, αν ποντάρεις ισόποσο ποσό στα δύο forecast κάθε κατηγορίας, τότε στην λήξη του πρωταθλήματος είσαι με σίγουρο κέρδος.

Γενικότερα πάντως δεν διαφωνούμε με το πώς βλέπουν οι εταιρίες το Ελληνικό πρωτάθλημα της super league…

Πράγματι και εγώ θεωρώ ότι η μάχη για τον πρωταθλητή Ελλάδας θα είναι μεταξύ των δύο ομάδων(ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) αλλά σε ότι έχει να κάνει με τον υποβιβασμό θεωρώ ότι επειδή οι περισσότεροι δεν έχουμε δει όλα τα φιλικά των ομάδων οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και ίσως φειδωλοί στα πονταρίσματα μακροχρόνιων στοιχημάτων των συγκεκριμένων κατηγοριών(υποβιβασμού).

Τα σέβη μου.

D STAMP

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03