Σαββατοκύριακο με ματσάρες αλλά και «απουσίες»!

Ματς «ζωής και θανάτου» λίγο πριν εκπνεύσει το έτος, περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου στα πιο λαμπερά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στη Serie Α, η Αταλάντα υποδέχεται τη Ρόμα (16:00), με στόχο να αποφύγει τις… παγίδες του Ζοσέ Μουρίνιο και να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Η ομάδα από το Μπέργκαμο και αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Ιντερ και μετράει 6 διαδοχικές νίκες. Οι παίκτες του Γκασπερίνι στα τελευταία 5 ματς έχουν πετύχει 15 γκολ, όντας η δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση της λίγκας (37).

Οι Ρωμαίοι πρέπει να βρουν τις κατάλληλες λύσεις στην άμυνά τους εάν θέλουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Πέραν τούτου, μακριά από την πρωτεύουσα δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, παρουσιάζοντας έντονες διακυμάνσεις στην απόδοσή τους. Διόλου τυχαίο ότι δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση, είτε κερδίζουν είτε χάνουν (3-0-5 φέτος).

Τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι...

Τρεισήμισι ώρες αργότερα, για τη 18η στροφή της Premier League ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λιντς και Άρσεναλ (19:30). Οι γηπεδούχοι στο «Έλαντ Ρόουντ» αριθμούν τρεις ισοπαλίες στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων, διάστημα στο οποίο παραμένουν αήττητοι (2-3-0). Βέβαια, αυτό που προέχει είναι να ξεπεράσει το σοκ από τον μεσοβδόμαδο διασυρμό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (7-0), που της άφησε «ρετσινιά».

Κατά τα άλλα οι Αγγλικές κατηγορίες όπως και η Πρέμιερ Λιγκ έχουν πολλές απουσίες καθώς αρκετά παιχνίδια αναβλήθηκαν ήδη λόγω covid.

Στο στρατόπεδο των Λονδρέζων, οι δύο σερί νίκες με Σαουθάμπτον (3-0) και Γουέστ Χαμ (2-0), ανέβασαν το ηθικό και την ομάδα στην πρώτη τετράδα. Νέος προορισμός είναι η 3η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ακόμα έχει απόσταση από την Τσέλσι. Ο Αρτέτα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας το 21χρονο Έμιλ Σμιθ Ρόου να γεμίζει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα (6 γκολ).

Σπουδαίο ματς αναμένουμε και στη La Liga. Η Σεβίλλη υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ανδαλουσία (22:00). Η εικόνα των δύο ομάδων, αλλά και η ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων προϊδεάζουν για ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Σεβίλλη (2η με 34β.) με νίκη θα μείνει στο κυνήγι της Ρεάλ (42β.), ενώ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά τις δύο σερί ήττες θέλει να βάλει τέλος στον κατήφορο και να παραμείνει εντός 4αδας.

Δείτε τα προγνωστικά της ημέρας και καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.


Λίγα λόγια για το Betexpress.gr

Το Betexpress.gr είναι ένα site φτιαγμένο για τον παίκτη που θέλει μια έξτρα άποψη για να βγάλει τις δικές του επιλογές με βάση την μελέτη του και την διαίσθηση του, έως και για τον παίκτη που δεν έχει χρόνο να αφιερώσει στην μελέτη του και θέλει να ακούσει την άποψη των betting experts μας.

Τι να προσέξει κανείς στο betexpress.gr και τι να περιμένει…

Δώστε βάση στις βασικές προτάσεις ( 2άδα, 3άδα, Γκολ) οι οποίες βγαίνουν κατόπιν "επαγγελματικής" μελέτης και απόλυτης συνεργασίας όλων των συνεργατών.

Φυσικά τους παλιούς και αναγνωρισμένους «Αλ Καπόνε» και «Πουαρό»…!!!

Ο Al Capone έχει ειδικότητα στην Ιταλία, και ο «Πουαρό» έχει ειδικότητα στην Γαλλία, ενώ και οι δύο φυσικά λατρεύουν τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις(Champions league-Europa league) αλλά και τα παιχνίδια Εθνικών ομάδων-διοργανώσεων τα οποία και θα καλύπτουν.

Από εκεί και πέρα το team γεμίζει με betting experts που θα καλύπτουν «στοιχηματικά» με προτάσεις και απόψεις τα σημαντικότερα πρωταθλήματα και είναι «ο Άγγλος», «ο Ισπανός», «ο Γερμανός» και «ο Ευρωπαίος» που είναι "all around" παίκτης.

Τέλος, αυτό που πρέπει να περιμένετε από εμάς είναι η υπεύθυνη, έγκαιρη και έγκυρη καθημερινή σας στοιχηματική ενημέρωση… Φυσικά και τα ταμεία να είστε σίγουροι πως δεν θα λείψουν...!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ... Το betexpress.gr δεν προσφέρει στοιχήματα με αμοιβή ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών οποιουδήποτε είδους. Είναι ιστοσελίδα που εκτός από συμβουλές και ενημέρωση για το στοίχημα, παρέχει ΔΩΡΕΑΝ προγνωστικά που αποτελούν προσωπική άποψη των συντακτών και παρέχονται με καλή πίστη, αλλά ΔΕΝ εξασφαλίζουν σίγουρα κέρδη.

Καλό ταξίδι στις στοιχηματικές περιπλανήσεις σας και σωστές επιλογές σας ευχόμαστε.

Η ομάδα του BetExpress.gr

betexpress logo small

21+ |  Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα.

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03