Πως λειτουργούν τα slots.

Η τεράστια δημοτικότητα των slots αποδίδεται συχνά στην απλότητα τους. Βεβαίως, είναι εύκολο να παίξει ο καθένας και είναι μια θαυμάσια επιλογή για αρχάριους παίκτες μιας και θεωρείται τυχερό παιχνίδι , σε αντίθεση με το πόκερ ή το blackjack που είναι τυπικά παιχνίδια ικανότητας.

Ωστόσο τα slots διέπονται από εξαιρετικά πολύπλοκους αλγόριθμους υπολογιστών που τους καθιστούν πιο τεχνικά πολύπλοκα παιχνίδια από ένα τραπέζι πόκερ. Έτσι, πριν ξεκινήσετε να παίζετε παιχνίδια κουλοχέρηδων, οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν τα βασικά τους για να βελτιώσουν τις πιθανότητες νίκης. Και για να απαντήσουμε στη λογική ερώτηση "Είναι αυτό δυνατόν;", η απάντηση εν συντομία είναι… ΝΑΙ.

Τα slots πρέπει να ξέρετε ότι λειτουργούν με απλό τρόπο. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια καζίνο, όπου παίζετε εναντίον ενός αντιπάλου ή άλλων παικτών, στα slots έχετε αντίπαλο ένα μηχάνημα ή σε έναν υπολογιστή .

Τα παραδοσιακά slots έχουν φυσικούς μοχλούς και τροχούς με πολλά κοινά σύμβολα όπως ράβδοι, διπλές μπάρες, κεράσια ή 7άρια. Ο όρος slots machines αναφέρεται στα διάφορα σύμβολα φρούτων που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν.

Για να ενεργοποιηθεί το παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να τοποθετήσουν κέρματα ή σε online κουλοχέρηδες να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, επιλέγοντας τον αριθμό των γραμμών πληρωμής και το μέγεθος του πονταρίσματος τους.

videoslotsΟι γραμμές πληρωμής(pay lines) είναι οι θέσεις στους κυλίνδρους όπου πρέπει να έχετε συγκεκριμένα σύμβολα για να κερδίσετε. Στα video slots θα δείτε επίσης ένα κουμπί που υποδεικνύει τον αριθμό των γραμμών πληρωμής που θέλετε να ενεργοποιήσετε. Όταν πιέσετε το κουμπί Spin ενός video slot, οι τροχοί αρχίσουν να σπινάρουν και τη στιγμή που θα σταματήσει, μπορείτε να δείτε αν θα κερδίσει ή θα χάσει, με βάση τα νέα σύμβολα που εμφανίζονται στην οθόνη κυλίνδρους και το σημαντικότερο τη θέση τους. Ο στόχος είναι να έχετε τα σύμβολα που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε από τις γραμμές πληρωμής του παιχνιδιού.

Η υψηλότερη απόδοση ή το τζάκποτ δίνεται συνήθως για ένα σπάνιο συνδυασμό και σε περίπτωση που παίζετε τα μέγιστα κέρματα.

Στις πρώτες μέρες των slots, ο αριθμός των γραμμών πληρωμής ήταν αρκετά περιορισμένος (μέχρι 5). Σήμερα, μπορείτε να βρείτε υποδοχές με έως και εκατό γραμμές πληρωμής. Φυσικά, όσο περισσότερες γραμμές πληρωμής βλέπετε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε για να κερδίζετε στο παιχνίδι.

Η πληρωμή για κάθε γραμμή εξαρτάται από τον πίνακα πληρωμών του συγκεκριμένου παιχνιδιού αλλά σίγουρα όσες περισσότερες pay lines τόσο και μεγαλύτερο είναι το ποντάρισμα σας - σημαντικοί παράγοντες είναι ο αριθμός των σύμβολα που ταιριάζουν και το μέγεθος του στοιχήματός σας. Κάθε συνδυασμός είναι διαφορετικός και υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες συνδυασμοί, οπότε είναι απαραίτητο για τους παίκτες να κατανοήσουν το παιχνίδι που παίζουν.

Μερικές φορές, η νίκη σας διπλασιάζεται, ή κερδίζετε μεγαλύτερα ποσά όταν εμφανίζεται ένα ειδικό σύμβολο στους κυλίνδρους αφού ορισμένα σύμβολα ενεργούν σαν πολλαπλασιαστές και άλλα σαν υποκατάστατα άλλων συνδυασμών.

Για να μάθουν τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι το αποτέλεσμα κάθε γυρίσματος υπαγορεύεται από μια περίπλοκη συσκευή, που ονομάζεται γεννήτρια τυχαίων αριθμών(RNG).

Αυτή εξασφαλίζει ότι οι πιθανότητες χτυπήματος ενός συγκεκριμένου συνδυασμού είναι πάντα ίδιες και μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι για ημέρες ή εβδομάδες χωρίς να χτυπήσετε το τζάκποτ, ή αν έχετε τύχη, μπορείτε να κερδίσετε δύο ή τρεις φορές στη σειρά.

Η πεποίθηση ότι οι μηχανές τυχερών παιχνιδιών πληρώνουν πολλά μετά από έναν ορισμένο αριθμό παιχνιδιών είναι μύθος καθώς τα σύγχρονα slots δουλεύουν με RNG και αυτό δεν μπορεί να γίνει με κανέναν τρόπο καθώς η επεξεργασία τυχαίων ακολουθιών αριθμών(RNG) δεν σταματά ποτέ, ακόμα και όταν δεν παίζεται το παιχνίδι.

Αλλά πριν μπείτε βαθύτερα στο παιχνίδι, καλό είναι να διαβάσετε σε άλλο μας άρθρο τι είναι το RNG και γιατί είναι τόσο σημαντικό.

Diavolakos.net

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. | Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. | Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. | Γραμμή στήριξης: 1114

Bet365.gr

Bet365.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

""ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ""
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Stoiximan NewCampaign 350x1000 01

Stoiximan NewCampaign 350x1000 03